Szeretném felhívni minden idetévedő figyelmét, hogy a történet 18-as besorolás alatt áll, mind az erotika, mind a trágár kifejezések miatt.
Aki ismeri a testvériség világát, az nagyon jól tudja mindezt!:P

Ez ne szegje kedvét senkinek, olvassatok és komizzatok.:P Köszi!:)

2016. augusztus 15., hétfő

Fontos!

Sziasztok!

Többen kérdeztétek, hogy mikorra várható a következő fejezet, de sajnos nem tudom megmondani. Nem érzem magam valami jól, aminek elég komoly oka van.
Eddig nem igazán beszéltem erről, pedig lehet már korábban kellett volna, így talán jobban értettétek volna, miért jönnek ilyen nehézkesen a fejezetek.
Sajnálatos módon 2015. januárjában kiderült, hogy van egy elég csúnya betegségem, egy úgynevezett Colitis ulcerosa, magyarul fekélyes vastagbélgyulladás. Eléggé megnehezíti az életemet mind testileg, mind lelkileg, nem egyszerű vele együtt élni. Nagyon nehezen megy még az ébren maradás is a vérszegénység miatt, ami vele jár sajnos, sokszor még a munkahelyemen is majd’ elalszom, amikor hazaérek délután/este, akkor meg aztán főleg.
Mindettől függetlenül feltett szándékom befejezni a történetet, sőt, ha vége ennek a könyvnek, azutánra is van tervem az VVSZ szereplőivel, csak idő kell, amíg ezeket meg tudom valósítani.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eddig kitartott mellettem és még jobban köszönöm, ha ezek után is kitartotok! :)

Millió puszi,

Zoe Henderson

6 megjegyzés:

  1. Köszönjük, hogy ilyen szeretettel és kitartással gondozod a blogot. Továbbra is várni fogom a részeket. Neked a továbbiakban kitartást kívánok és erőt minden kűzdelmes napodhoz. Sok ölelés. Vivien

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást kivánok és türelmesen várom az újabb fantasztikus fejezeteket.
    Üdv:Drea

    VálaszTörlés
  3. Már nagyon várom a következő fejezetet teljes mértékben kitartok a blogod mellett akármennyi időbe is kerül a folytatás...Teljesen átérzem a helyzeted 19 éves vagyok és már 5 éve élek ezzel a betegséggel együtt...eléggé szívás az egész :( :)

    VálaszTörlés
  4. Gyogyulast kivanok. Turelmesen varom a kovetkezo fejezet,nagyon szeretem a tortenetet. Ahogy az eredetit is. :D A lenyeg hogy meggyogyulj.

    VálaszTörlés
  5. Gyogyulast kivanok. Turelmesen varom a kovetkezo fejezet,nagyon szeretem a tortenetet. Ahogy az eredetit is. :D A lenyeg hogy meggyogyulj.

    VálaszTörlés