Szeretném felhívni minden idetévedő figyelmét, hogy a történet 18-as besorolás alatt áll, mind az erotika, mind a trágár kifejezések miatt.
Aki ismeri a testvériség világát, az nagyon jól tudja mindezt!:P

Ez ne szegje kedvét senkinek, olvassatok és komizzatok.:P Köszi!:)

2013. december 24., kedd

Karácsonyi meglepetés! :)

Sziasztok!

Először is szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon Boldog Új Évet kívánni!! :)
Másodsorban hoztam nektek egy kis meglepetés részletet a következő fejezetből, de sajnos nem tudom megmondani mikor tudom hozni a teljes fejezetet. :S
Valamennyi már meg van írva belőle, de közel sem annyi, amennyit elegendőnek ítélnék egy teljes fejezethez. Próbálkozom, írok amikor cska tudok, de nagyon nem akaródzik menni mostanában, amit nagyon sajnálok! :S
Köszönöm, hogy kitartotok mellettem és türelemmel várjátok a folytatást!


"Corie csókja olyan forró és mohó volt, hogy Blay egyszerűen nem tudott betelni vele. Idejét sem tudta már mikor csókolózott utoljára nővel, s Isten látja lelkét nem is vágyott rá az évek folyamán, most mégis olyan intenzív vágyak ébredtek benne, mint még soha. Persze az agya egy eldugott kis részében tudta, hogy ez a termékenységi időszak okozta káosz miatt van, nem pedig valóságos érzéseket kezdett el táplálni fogadott húga iránt, mégsem volt benne annyi erő, hogy megálljt parancsoljon a testének. Benne akart lenni, érezni akarta a nedves forróságot, ami a két réteg ruhán keresztül is majd’ elemésztette, de a lány olyan erősen kulcsolta köré a lábát, annyira szorította magához, hogy nem tudott megszabadulni a melegítőjétől. Pedig megpróbálta, nem is egyszer. Helyette azonban élvezte a selymes combok simogatását, s a fülében visszhangzó sóhajokat, melyek egyre-másra szakadtak fel Corie-ból."


Így a végére lenne még egy meglepim számotokra, méghozzá hasonló ahhoz, amit tavaly hoztam nektek. :) Remélem ez is leglaább annyira tetszeni fog nektek, mint az. :)




Puszi,
Zoe Henderson


7 megjegyzés:

  1. Szia ZoeH! Elösször is,neked is Nagyon Boldog,Békés Karácsonyt kívánok!És előre is Boldog Újévet! ;-) Köszönjük a meglepi részletet!Tetszett,bár szegény Corie és Blay....na és persze Qhuinn... :-( Akkor hozod a fejit amikor tudod,ne aggódj.Megvárunk! :-) A kép meg nagyon tetszik :-)
    Alexa91

    VálaszTörlés
  2. Szia,Zoe!
    Itt is Kellemes Unnepeket es Boldog Uj Evet szeretnek kivanni. :) Egyre izgalmasabb lesz a tortenet,mar nagyon varom kié igazabol a baba es a tovabbi esemenyek is erdekelnek.Koszonom a reszletet. Turelemmel varom a kovetkezo fejezetet. :)
    Huseges olvasod,Hanna.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! :)

    Nagyon szépen köszönöm!!! :)

    Puszi,
    ZoeH

    VálaszTörlés
  4. Neked is kellemes ünnepeket...de az ízelítő...ajj...értem én,csak azért ne ess túlzásba,mert a lelkem össze fog törni :(

    VálaszTörlés
  5. Neked is kellemes ünnepeket. Az ízelítő nagyon jó volt. Én is már nagyon kíváncsi vagyok hogy kié lehet a baba és a további eseményeket is várom. Türelmesen várok de azért remélem hamar hozod majd a kövi részt.

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Köszönöm a meglepetést. Nagyon tetszett. Várom a folytatást. Boldog új évet kívánok! Remélem idén könnyebben fog menni az írás, mert már nagyon izgulok hőseinkért.
    Olvastam a Végre szeretőket, igazán jó lett. Te tudsz angolul? Olvastad a legújabb Ward könyvet a The King címűt?
    Üdvözlettel:

    Marietta


    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Köszönöm a türelmeteket! :)
    A folytatást hozom amint csak tudom, de nem tudok semmi konkrétumot mondani.:S

    Marietta! :)
    Olvastam a Végre szeretőket, a The King pedig még amerikában sem jelent meg, így sajnos még nem olvastam, és nem is fogom, míg Lukács Andi le nem fordítja nekünk, mert az angol nem az erősségem sajnos. :)

    Puszi,
    ZoeH

    VálaszTörlés